Potrebujeme:
1 balenie listkového cesta1 celé vajce
Rozvaľkáme si cesto na tenký plát o veľkosti približne 60x 30 cm.( pojde to Ľahšie ak si valček posypeme hladkou múkou)

Jednotlivé pruhy natáčame na cukrárske trubičky tak, aby vajíčkom potrená strana zostala na vrchu. Začneme vždy stáčať od najširšej strany trubičky smerom k najužšej. Koniec poctivo pritlačime, aby sa netvoril zbytočne vystúply kúsok, po upečení by to nevyzeralo pekne.
Pečieme v predohriatej rúre na 180 stupňov približne 15-20 minút. Potom ich necháme vydchladnúť.
Z upečených kremrolí vyberieme kovové trubičky. (najlepšie to ide tak, keď si jednou rukou kremrolu pridržíme a druhou rukou ľahko otáčame. Potom ich plníme...
Náplň:
na 1 bielko 3 lyžice práškového cukru ( vacsinou dávam 4 bielka-12 lyžíc práškového cukru)Nad parou si vyšľaháme bielky s práškovým cukrom až vznikne krém. Šľaháme približne 15 minút, a potom už trubičky možeme plniť plničkou alebo cukrárskym sáčkom.
DOBRÚ CHUŤ!!
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára